Poilsiavietės prie vandens telkinio „Molynas“ įruošimas

 

Kybartų  seniūnijos  Daugėlaičių  kaime,  prie „Molyno “ vandens telkinio, yra kybartiečių stovyklavimo - poilsio vieta . Pietinėje  vandens telkinio pusėje jau įruošta poilsiavietė ir vieta maudynėms, laužavietė, tinklinio žaidimo aikštelė, WC ir kt.  Pagal Vilkaviškio rajono savivaldybės nevyriausybinių organizacijų rėmimo programą   2021 metais   Kybartų bendruomenė įsigijo 7 pikniko stalus su suolais, 3  gelbėjimosi ratus ir laikiklius gelbėjimosi ratams. Jau ateinančių metų vasarą prie “ Molyno “ bendruomenė siekia sukurti jaukią poilsio zoną.   Ši poilsiavietė prie vandens - tai laisvalaikio praleidimo  visai šeimai vieta.  Prie šio vandens telkinio, patogu apsistoti ir ilgesniam laikui.

Poilsiavietės prie vandens telkinio „Molynas“ įruošimui -  stalų su suolais, gelbėjimosi ratų, jų laikiklių įsigijimui ir įruošimui , Vilkaviškio rajono savivaldybė skyrė  689 Eur.




-

Komentarų nėra:

Pažintinė ekskursija į Krokuvą, Veličkos druskų kasyklas, Ojcovo parką ir kt.

  KROKUVA. VELIČKOS DRUSKŲ KASYKLOS   PROGRAMA (2024 m. gegužės 18-19 d. (šeštadienis, sekmadienis)   Jei galingosios Romos imperijos la...