Atmintinė keliaujantiems į Norvegiją

 

ATMINTINĖ KELIAUTOJUI

 Magiškoji Norvegija 2023 m. liepos 17-23 d. (7 dienos, 6 nakvynės)

 IŠVYKIMO LAIKAI:

5 val. iš Kybartų iš aikštelės prie Naujosios apaštalų bažnyčios., 5 val. 45 min. iš Vilkaviškio,nuo kultūros centro, 7 val. Kauno,ŠILAINIŲ   IKI                                                                    * Į išvykimo vietą atvykti 10-15 min. ankščiau, negu nurodytas išvykimo laikas.

REIKALINGI DOKUMENTAI

Lietuvos Respublikos pasas arba asmens tapatybės kortelė, galiojančios ne trumpiau kaip 3 mėnesius, skaičiuojant nuo kelionės pabaigos dienos.

MOKAMI OBJEKTAI

Lankomiems objektams turėti  ~90 eur Norvegijoje ir  ~200 švediškų kronų arba atitinkamai apie 15eurų.Pinigus už objektus atiduosite gidei .

Būtinai turėkite banko korteles ,beveik visur atsiskaitoma banko kortelėmis

+ Asmeninės išlaidos.

 KELIONĖS METU REKOMENDUOJAME TURĖTI:

·         Drabužius pagal kelionės sezoną (rūbai turi būti lengvi, patogūs, sportiniai. Reiktų turėti šiltesnį bliuzoną ar striukę. Apsiaustas nuo lietaus būtina). Avalynė: Lengva, patogi, šilta, neaukšta pakulne avalynė, jokiu būdu negalima avėti naujų, dar nenešiotų batų.

·         Būtiniausių medikamentų nuo ligų, dėl kurių gali kilti nepatogumų kelionės metu – nuo skausmo, peršalimo, virškinimo sutrikimų ir kt.

·         Kelionės metu yra labai patogu, jei turite kelioninę pagalvėlę ir nedidelį pleduką, rekomenduojame pasiimti kuprinėlę išvykoms ir ekskursijoms, pasiimkite šlepetes, su jomis galėsite ryte nueiti į dušą bei vakare taip pat bus gera persiauti ir pailsinti kojas.

SVARBU

·         Programa įtempta, todėl reikia turėti termosus kavai ar arbatai, pietums ir vakarienei sustodami vaizdingose aikštelėse pakeliui valgysime savo sumuštinius, užpilamas sriubas ir košes. Autobuse nebus karšto vandens ,pilsimės kolonėse.

·         Nusipirkti maisto užsuksime į parduotuves, reikia turėti banko korteles, nes beveik niekur nėra atsiskaitymo grynais pinigais. Atsiskaitymas gidui grynais.

·         Kai kur gali reikėti mokėti už karštą vandenį, kolonėlių kavinukėse galima pavalgyti už 15-25 eurus, kavinėje valgysime tik Bergene.

·         Reikia pasiimti savo rankšluosčius.

·         Kai kur bendri patogumai bus kitame pastate, reikia turėti avalynę ir drabužėlius nueiti iki dušų ir tualetų.

PASTABOS

·         Tinka ES sveikatos kortelė, draudimas už papildomą mokestį; Kelionės vadovas ekskursijų mokamuose objektuose neveda; Lankomų objektų eiliškumas gali būti keičiamas.

        VIEŠBUČIAI

·         17-18 keturvietės kelto kajutės.Rekomenduojame pirkti organizuotai pusryčius ,asmeniui 18eur.

·         18-19 Hamar Vandrerhjem Vikingskipet mieste Hamar: 3 dviviečiai, 4 triviečiai, 4 keturviečiai, 2 šešiaviečiai kambariai.

·         19-20 Krossbu mieste viešbutis Bøverdalen: 2 dviviečiai, 2 šešiaviečiai, 2 triviečiai, 1 keturvietis, 5 keturviečiai kitame pastate.

·         20-21 Quality Hotel Edvard Grieg Bergene: 5 dviviečiai, 4 triviečiai, 6 keturviečiai.Dar tiksliname viešbutį

·         21-22  Švedijoje , Rasta Grums:  dviviečiai kambariai.

·         22-23 keturvietės kelto kajutės. Rekomenduojame pirkti organizuotai pusryčius asmeniui 18 eur.

 

 

Komentarų nėra:

Medicinos darbuotojai savo profesinę šventę šventė Kybartuose.

  Balandžio 27-ąją šalies medicinos darbuotojai mini savo profesinę šventę – Medicinos darbuotojų dieną. Šia proga Vilkaviškio Pirminės svei...