Pirmoji mokslo metų diena Šiaudiniškiuose

Tradiciškai visi laukiame pirmosios naujų mokslo metų dienos...ir pačių mažiausių pirmokėlių. Į šią šventę Šiaudiniškių kaimo mokykloje mamas ir tėvelius kvietė mokyklos mokiniai ir mokytojos.

Ši diena buvo ypatinga ne tik patiems mažiausiems mokiniams, bet ir jų tėveliams.
Visi mokslai prasideda nuo abėcėlės. Vyresnių klasių mokiniai parodė, ką išmoko ankstesniais mokslo metais. Jie ne tik pažino raides, bet parodė, kad gerai moka skaityti ir rašyti. Kad mokiniai daug išmokę įsitikino ne tik mamytės ir tėveliai, bet ir svečiai. Mokiniai deklamavo eilėraščius, dainavo dainas, žaidė žaidimus. Savo norus, siekius ir palinkėjimus mokiniai įdėjo į stiklainį ir pasižadėjo jį atidaryti tik baigiantis mokslo metams.
Į šventę atvyko Vilkaviškio savivaldybės tarybos narys Vitas Katkevičius, Šiaudiniškių bendruomenės pirmininkė Irena Senkuvienė. Po šventės mokiniai mėgavosi skaniu tortu. Pirmokėliams buvo padovanota piešimo ir rašymo priemonių.
Šventės finalas – mokytojos kiekvienam mokiniui įteikė po naują pamokų tvarkaraštį. Šventės svečiai, tėveliai palinkėjo būti ne tik gerais mokiniais, bet ir pavyzdingai elgtis laisvu nuo pamokų metu.
Šventė, kurioje buvo tiek daug gerumo, nuoširdumo, jaudulio ir noro parodyti savo gebėjimus netruko prabėgti.
Bus smagu pamatyti, kaip šiemet buvę nedrąsūs pirmokėliai paaugs ir daug sužinos. Kaip tie šaltinėliai lai bėga, skuba į mokslo ir žinių pasaulį.

Komentarų nėra:

Pažintinė ekskursija į Krokuvą, Veličkos druskų kasyklas, Ojcovo parką ir kt.

  KROKUVA. VELIČKOS DRUSKŲ KASYKLOS   PROGRAMA (2024 m. gegužės 18-19 d. (šeštadienis, sekmadienis)   Jei galingosios Romos imperijos la...