Kybartų seniūnijos bendruomenių susirinkime aptarti svarbūs klausimai



2014m. sausio mėn. 3d. Kybartų bendruomenės namuose vyko Kybartų seniūnijos  bendruomenių pirmininkų ir  seniūnaičių susirinkimas.

Susirinkime dalyvavo Kybartų seniūnas Romas Šunokas, Vilkaviškio savivaldybės tarybos narys, Kybartų bendruomenės pirmininkas Vitas Katkevičius, seniūnijos vyr. specialistas Dainius Kovas, Kybartų policijos nuovados viršininkas Arūnas Kinderis, apylinkių inspektoriai. Taip pat Matlaukio, Keturkaimio, Vilkupių, Gudkaimio bendruomenių pirmininkai ir seniūnaičiai. Sveikindamas susirinkimo dalyvius, rajono Savivaldybės tarybos narys, Kybartų bendruomenės pirmininkas Vitas Katkevičius  pasidžiaugė, kad gana aktyvios yra bendruomenės.
Kybartų seniūnas Romas Šunokas susirinkusius pasveikino su  naujaisiais  2014 metais, palinkėjo sveikatos, pagarbos vieni kitiems ir pateikė aktualią informaciją.  Su seniūnu ir policijos nuovados viršininku kaimo bendruomenių pirmininkai ir seniūnaičiai senai buvo susitikę, todėl susirinkime buvo aptarta daug klausimų: apie apleistų statinių tvarkymą, žvyrkelių tvarkymą, gyvenviečių apšvietimą, atliekų tvarkymą, autobusų stotelių tvarkymą ir kt.

Kybartų policijos nuovados  viršininkas Arūnas Kinderis pasidžiaugė, kad bendruomenėse suprantama  Saugios kaimynystės svarba. Patikino, kad nuovada ir toliau bendradarbiaus su  bendruomenių  pirmininkais ir seniūnaičiais. Taip pat pateikė informaciją apie nusikalstamumą Kybartų seniūnijoje ir Kybartų mieste.

Susirinkusieji sutarė, kad ir 2014 metais bus tęsiami pradėti darbai: bendruomenės ir toliau organizuos šventes, ekskursijas, kitus renginius – tai, ko pageidauja bendruomenės nariai, spręsime problemas, bendrausime. Toks mūsų tikslas, tam ir susibūrėme į bendruomenes.“

Po susirinkimo, aidint nuotaikingai muzikai, vyko linksma vakaronė.

Komentarų nėra:

Pažintinė ekskursija į Krokuvą, Veličkos druskų kasyklas, Ojcovo parką ir kt.

  KROKUVA. VELIČKOS DRUSKŲ KASYKLOS   PROGRAMA (2024 m. gegužės 18-19 d. (šeštadienis, sekmadienis)   Jei galingosios Romos imperijos la...