Pavasariniai darbai prie vandens telkinio

 



Kadangi pavasaris, o ypač balandžio mėnuo yra švarinimosi metas, todėl balandžio 19 d. Kybartų bendruomenė prie vandens telkinio „Molynas“ Daugėlaičių kaime, kvietė sodinti medelius, tvarkyti poilsiavietės teritoriją. Deja, nuo pat ryto lijo, todėl visus darbus atidėjome sekančiai, balandžio 20 dienai - ketvirtadieniui. Poilsiavietės tvarkymo darbams buvo pakviesti ne tik Kybartų „Rasos“ mokyklos mokiniai bei mokytojai, bendruomenės nariai, bet ir visi norintys. Buvo laukiami visi, kas norėjo ir galėjo prisidėti prie bendro tikslo. Pasiskirstę darbus pagal galimybes ir įgūdžius, sėjome žolę, grėbėme, rinkome šiukšles. Pasodinome 30 pušaičių.
Džiaugiamės, kad neliko abejingi ir noriai įsitraukė į šiuos darbus Kybartų „Rasos““mokyklos mokiniai, bendruomenės nariai. Be šių žmonių pagalbos niekaip nebūtų pavykę sutvarkyti teritorijos, nes ji yra nemaža. Reikėjo įdėti daug laiko ir pastangų. Dėl talkininkų darbštumo ir vieningos pagalbos ši teritorija dabar tapo patrauklesnė.
Tikėkimės, kad ši vandens telkinio pakrantė daugiau nebus apleista. Visi kartu mes galime padaryti labai daug.
Dėkoju visiems talkoje dalyvavusiems žmonėms.
Kviečiame, mėgstantiems poilsį prie vandens, atvykti prie „Molyno“ pasimėgauti vasara. Linkime gražaus poilsio ir tikime, kad poilsiautojai bus supratingi, saugos poilsiavietėje esančią įrangą.




                                Pirmininkas                                Vitas Katkevičius

Komentarų nėra:

Pažintinė ekskursija į Krokuvą, Veličkos druskų kasyklas, Ojcovo parką ir kt.

  KROKUVA. VELIČKOS DRUSKŲ KASYKLOS   PROGRAMA (2024 m. gegužės 18-19 d. (šeštadienis, sekmadienis)   Jei galingosios Romos imperijos la...