Gražiausios akimirkos iš Sakralinės muzikos popietės






 Gruodžio 18 dieną baltas sniego patalas dar vis buvo neapklojęs žemės. Net ir tokią žiemos popietę ne tik kybartiečiai, bet ir gausus būrys miesto svečių skubėjo į Kybartų požemius pasiklausyti sakralinės muzikos, kurią organizavo Kybartų bendruomenės taryba ir Kybartų ,,Saulės‘‘ progimnazijos mokiniai. Būtent šios dienos popietę, Kybartų požemių erdves puošė kalėdinės eglutės, įžiebtų žvakių spindėjimas advento vainike, o prieš pat pasirodymą tvyrojo jauduliukas visų renginio dalyvių veiduose. Popietėje dalyvavo ir Vilkaviškio kultūros centro kamerinis choras „Uosija“.
     Gausus būrys susirinkusių Kybartų ,,Saulės‘‘ progimnazijos mokinių ir kamerinio choro „Uosija“dainininkai savo nuoširdžiu dainavimu ir iš širdies sklindančiais skaitomais tekstais, iš tiesų tądien prieš gražiąsias metų šventes įžiebė ne vieną gerumo žvaigždę visų širdyse. Džiugu, kad popietėje dalyvavo apie 300 kybartiečių  ir miesto svečių. Atlikėjus publika sutiko labai šiltai, kiekvieną kūrinį palydėjo gausiais plojimais. 
Svečiai buvo vaišinami karšta arbata ir labai skaniu sūriu.


 Koncerto metu požemiuose veikė bendruomenės tarybos nario Vitaliaus Šidiškio fotografijos paroda.









                        













                                              
 Bendruomenės pirmininkas Vitas Katkevičius

Komentarų nėra:

Pažintinė ekskursija į Krokuvą, Veličkos druskų kasyklas, Ojcovo parką ir kt.

  KROKUVA. VELIČKOS DRUSKŲ KASYKLOS   PROGRAMA (2024 m. gegužės 18-19 d. (šeštadienis, sekmadienis)   Jei galingosios Romos imperijos la...